Dobříšský korbel 2015

V sobotu 17. října 2015 stará garda MFK Dobříš ve spolupráci s Okrašlovacím spolkem města Dobříše a zakladatelem turnaje Mirou Procházkou uspořádala již 15. ročník posvícenského turnaje starých gard v malé kopané "Dobříšský korbel 2015". Záštitu nad turnajem převzal starosta města Dobříše Mgr. Stanislav Vacek, který se několika ročníků sám jako aktivní hráč zúčastnil. Na začátku turnaje připomněl, že fotbalové zápasy byly vždy součástí oslav Havelského posvícení na Dobříši a přivítal všechny hráče a návštěvníky turnaje. 
Turnaj se opět odehrál na dvou hřištích s umělým povrchem připravených organizátory na stadiónu v Lipkách. Vítězem turnaje se stala stará garda MFK Dobříš, která ve finálovém utkání porazila Tatran Sedlčany 4:2 a  společně s putovním "Dobříšským korbelem"  jako hlavní cenu održela od zakladatele turnaje Míry Procházky pečenou domácí posvícenskou husu!
Nejlepším brankařem turnaje byl vyhlášen Ivoš Kořínek SK Jince, nejlepším střelcem turnaje se stal s 5 brankami Michal Řechka MFK Dobříš a cenu pro nejstaršího hráče obdržel Bořek Štefan ročník narození 1959 z Tatranu Sedlčany. 
Organizátoři turnaje děkují všem sponzorům za podporu, hráčům za předvedené výkony a i přiznivcům fotbalu, kteří v hojném počtu na turnaj v Lipkách zavítali a pomohli vytvořit příjemnou atmosféru celého turnaje.  
Konečné pořadí:         1. MFK Dobříš
                                    2. Tatran Sedlčany
                                    3. SK Jince
                                    4. Worlovna Dobříš
                                    5. Sparta Luhy
                                    6. Vltavan Borotice
Vítězové turnaje z MFK Dobříš ( foto J. Kubík )
Momentka z finálové utkání MFK Dobříš - Tatran Sedlčany 4:2 svědčí o úpornosti bojů  ( foto J. Kubík )
Ceny pro vítěze - putovní korbel a posvícenská husa  ( foto V. Šprungl )
Bohatší fotodokumentace je k dispozici zde.

 

Děkujeme všem kteří se podíleli a vypomáhali na našich akcích.